Peperdure Hazard krijgt er opnieuw flink van langs: 'Zijn grote periode is klaar'

Peperdure Hazard krijgt er opnieuw flink van langs: 'Zijn grote periode is klaar'

13 januari - 14:44 Laatste update: 15:08
Primera División 0 Reacties

Marco van Basten heeft voor de camera van Ziggo Sport hard uitgehaald naar Eden Hazard. Volgens de analist heeft de Belg zijn beste tijd gehad en komt het niet meer goed voor hem bij Real Madrid.  

Na afloop van de halve finale in de strijd om de Spaanse Supercopa besprak Van Basten de situatie waarin Hazard zich bevindt, na opnieuw op de bank te zijn gebleven in de wedstrijd tegen FC Barcelona die 120 minuten duurde. "Ik ben ervan overtuigd dat als Carlo Ancelotti ziet en voelt dat hij van waarde kan zijn, hem opstelt", vertelt de voormalig international van Oranje tijdens de nabeschouwing.  

"De grote periode van Eden Hazard is achter de rug. Het zal toch geen toeval zijn dat zowel de vorige (Zinédine Zidane, red.) als deze trainer weinig gebruik van hem maakt? Dat zie je dus op de trainingen, dus dat kan eigenlijk niet anders." Real Madrid trok aan het langste eind in El Clásico, door na verlenging FC Barcelona met 3-2 te verslaan. Vervolgens trekt Van Basten een pijnlijke conclusie, die voor de Rode Duivel geldt. "Als ze te lang niet leveren, dan gaat het over." 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie