Nieuws

'Volgend duel op losse schroeven: Emmen wil snel duidelijkheid van KNVB'

'Volgend duel op losse schroeven: Emmen wil snel duidelijkheid van KNVB'

13-01-2022 14:30 Laatste update: 15:09

Het lijkt erop dat voor de vierde keer dit kalenderjaar een duel in de Keuken Kampioen Divisie wordt afgelast. Het Dagblad van het Noorden verzekert dat het duel tussen FC Emmen en Helmond Sport, gepland voor vrijdagavond, mogelijk niet doorgaat. 

Zowel FC Emmen als Helmond Sport heeft te maken met een flinke coronagolf. Zo mist de ploeg van trainer Dick Lukkien naast clubtopscorer Jeredy Hilterman en Mitch Apau vijf spelers. Bij de opponent uit Brabant ontbreken er nog meer spelers door een coronabesmetting. De regionale krant schrijft dat FC Emmen de hoop koestert dat er snel een beslissing wordt genomen over het al dan niet uitstellen van de wedstrijd.  

Een week geleden zorgde het afgelaste duel tussen Excelsior en ADO Den Haag voor de eerste afgelasting van 2022: het was het eerste duel dit seizoen dat wegens een corona-uitbraak bij een club niet doorging. Donderdag werd duidelijk dat FC Dordrecht - Jong AZ naar maandag is verplaatst en ook het duel tussen PEC Zwolle en Willem II staat op losse schroeven, wegens een groot aantal besmettingen bij de club uit Overijssel. Het duel tussen TOP Oss-Jong AZ ging afgelopen weekend ook niet door. 
 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!