Reactie

Overmars voelt zich weer goed na hartinfarct: 'Maar het kost wel tijd'

Overmars voelt zich weer goed na hartinfarct: 'Maar het kost wel tijd'

29-04-2023 08:38

Het gaat weer goed met Marc Overmars. Dat vertelt de 50-jarige technisch directeur van het Belgische Royal Antwerp in gesprek met de clubmedia. Eind vorig jaar lag hij enige tijd in het ziekenhuis wegens een hartinfarct.

"Je hebt natuurlijk een bijzonder iets meegemaakt, een hartblessure, dat kende ik nog niet uit mijn verleden", aldus Overmars. "Dus ja, dat is een apart gevoel. We zijn nu aan het revalideren en herstellen en ik voel me goed, maar het kost wel tijd." Hij lag enkele dagen in het ziekenhuis en nam de nodige rust, maar hervatte zijn werkzaamheden in januari.

Overmars werd begin 2022 wegens grensoverschrijdend gedrag weggestuurd bij Ajax. Twee maanden later ging hij aan de slag in België. Komende zondag staat Antwerp in de bekerfinale tegenover KV Mechelen. "Er is wel enige spanning, dus daar moet ik een beetje voor oppassen", aldus Overmars over zijn hartklachten. "We zijn aan het bouwen aan iets moois en als dit in het eerste jaar gebeurt, dan is dat prachtig. De club wil ergens naartoe en dan horen dit soort wedstrijden erbij. Ik dek ook wat we het verdienen."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!