Lang na tweede plaats: Iedereen weet wie de beste voetballer is. En dat ben ik

Lang na tweede plaats: "Iedereen weet wie de beste voetballer is. En dat ben ik"

13 januari - 11:50 Laatste update: 12:47
Jupiler Pro League 0 Reacties

Noa Lang heeft gereageerd op het mislopen van de Gouden Schoen. Volgens de Club Brugge-aanvaller had hij de prijs naar eigen zeggen moeten winnen op basis van zijn statistieken.  

Lang eindigde op de tweede plaats, nog voor Charles De Ketelaere die favoriet leek voor de eindzege. Paul Onuachu, spits van KRC Genk, won uiteindelijk met een ruime voorsprong de persoonlijke prijs. Tegenover Het Laatste Nieuws bespreekt de buitenspeler het mislopen van de individuele prijs. "Ach, ik had dit wel verwacht. Ik gun het Paul ook, ben blij voor hem. Als je zoveel goals maakt, is dat een topprestatie."  

Toch kan de international van Oranje het niet laten om terug te vallen op zijn prestaties bij Brugge. "Alleen… Als je naar de statistieken kijkt, zijn mijn cijfers beter", vertelt Lang het medium. Hij reageert vervolgens kort op een vraag over zijn maniertjes die de aanvaller er volgens de media op na houdt. "Ach, ik ga dat niet veranderen. Ik ben wie ik ben. Ik had deze Gouden Schoen wel verdiend, vind ik", aldus de uitgesproken Lang.

Lang liet via Instagram weten 'trots op zichzelf te zijn', ongeacht 'wat anderen ook zeggen'. Met een knipoog besluit de 22-jarige vleugelaanvaller. "Ik denk dat iedereen weet wie eigenlijk de beste voetballer is. En dat ben ik", besluit Lang tegenover de krant. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie