Transfernieuws

Bale wimpelt interesse van ambitieus Wrexham af: Ik ben blij met hoe het nu gaat

Bale wimpelt interesse van ambitieus Wrexham af: "Ik ben blij met hoe het nu gaat"

28-04-2023 21:30 Laatste update: 23:07

Gareth Bale denkt niet aan een avontuur bij Wrexham FC. De veelbesproken club uit Wales zou de aanvaller willen verleiden om zijn voetbalschoenen weer uit de wilgen te halen, maar die ziet dat zelf niet echt zitten.

Aan het begin van het nieuwe jaar kondigde Bale zijn voetbalpensioen aan. De aanvaller, die toen uitkwam voor Los Angeles FC uit de Verenigde Staten, liet tijdens zijn carrière geregeld doorschemeren trots te zijn op zijn land en daarom zagen eigenaren Rob McElhenney en Ryan Reynolds hun kans schoon om hem te benaderen.

Bale zelf maakt aan de wilde cowboyverhalen een eind. Of hij terugkeert bij Wrexham? "Nee dat denk ik niet, ik ben blij met hoe het nu gaat", klinkt zijn stellige antwoord in gesprek met SkySports. De linksbuiten geniet van zijn tijd met zijn familie. "Ik spendeer veel tijd met mijn vrouw en kinderen, ik hou echt van het familieleven."

Met of zonder Bale is Wrexham in ieder geval bezig aan een sterke opmars. De club uit Wales stelde afgelopen week promotie naar de League Two veilig en wist zelfs tot de kwartfinale van de FA Cup te komen.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!