Nieuws

Wanneer speelt Manchester United de finale van de FA Cup tegen City?

Wanneer speelt Manchester United de finale van de FA Cup tegen City?

28-04-2023 12:16 Laatste update: 25-05-2023 21:27

Manchester United is hard op weg een Champions League-ticket te verdienen, won al de League Cup én staat in de finale van de FA Cup tegenover Manchester City. Wanneer spelen The Red Devils voor de tweede prijs van het seizoen? VoetbalNieuws vertelt het je.

United won 23 april in de halve finale van het bekertoernooi van Brighton & Hove Albion FC. De ploeg van Erik ten Hag nam de strafschoppenserie beter en moet in de finale van Manchester City zien te winnen. De Manchester Derby wordt op 3 juni afgewerkt. Een overwinning voor Ten Hag zou het eerste seizoen van de Nederlander zeer succesvol maken: United won eerder dit seizoen al de League Cup door met Newcastle United af te rekenen.

The Red Devils rekenden tot dusver in de beker af met Everton, Reading, West Ham United, Fulham en Brighton. Manchester City won van Chelsea, Arsenal, Bristol City, Burnley en Sheffield United.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!