Pasveer 'helemaal happy' bij Ajax: 'Het kan gek lopen in de voetbalwereld'

Pasveer 'helemaal happy' bij Ajax: 'Het kan gek lopen in de voetbalwereld'

13 januari - 10:38 Laatste update: 14:58
Eredivisie 0 Reacties

Remko Pasveer is uitgegroeid tot onbetwiste nummer één bij Ajax. De sluitpost heeft naar eigen zeggen nooit twijfels gehad na zijn overstap van Vitesse naar de Amsterdammers en vindt dat zijn transfer de onvoorspelbare voetbalwereld symboliseert.  

In gesprek met Ajax Life bespreekt Pasveer zijn overgang van de subtopper naar de regerend landskampioen. "Twijfel heb ik nooit gehad, omdat je ook op een hoger niveau gaat trainen", tekent het magazine op. "Dat ik uiteindelijk zo snel eerste keeper ben geworden, is natuurlijk best bizar. Ik ben er persoonlijk heel blij mee, maar wel met de kanttekening dat ik het voor Maarten ontzettend balen vindt dat hij zo’n blessure heeft opgelopen. Dat gun je niemand." 

De optredens namens Ajax in de Champions League noemt de goalie 'de beloning voor alle energie' die hij gedurende zijn carrière in zichzelf gestoken heeft. Een aantal jaar terug had Pasveer niet verwacht nog een stap naar een topclub te maken. "Zeker niet, maar ook dat is de voetbalwereld. Het kan soms gek lopen." De contractonderhandelingen verliepen vervolgens vlot. "Binnen een week waren we eruit. Ajax is een grote club en ik kon hier voor twee jaar tekenen. Dat gaf mij wat zekerheid. Ik ben helemaal happy." 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie