Akkoord tussen Bazoer en Feyenoord is nog ver weg: Was het maar zo

Akkoord tussen Bazoer en Feyenoord is nog ver weg: "Was het maar zo"

13 januari - 10:28 Laatste update: 12:44
Eredivisie 0 Reacties

Riechedly Bazoer en Feyenoord hebben elkaar nog niet gevonden in de onderhandelingen over een contract. Woensdagavond dook het gerucht op dat club en speler elkaar gevonden zouden hebben in een overeenkomst, maar dit bericht is naar het rijk der fabelen verwezen.

"Was het maar zo", tekent het Algemeen Dagblad op uit de woorden afkomstig van het Feyenoord-kamp. Eerder meldde het doorgaans betrouwbare Feyenoord Transfermarkt dat er sprake was van een akkoord. Ook de zaakwaarnemer van de libero - zijn broer Irchandly Bazoer - bevestigt tegenover De Telegraaf dat er nog altijd geen overeenstemming is bereikt. "Er is al veel gezegd en geschreven, maar dit is echt onzin", tekent de ochtendkrant op.

Sinds zijn komst bij Vitesse is Bazoer uitgegroeid tot één van de betere spelers uit de Eredivisie. "Het is algemeen bekend dat hij na een goede periode bij Vitesse graag een stap wil maken. Maar of dit in de winter gebeurt, hangt af van veel aspecten", zegt zijn belangenbehartiger.

Vitesse verlangt een bedrag van rond de drie miljoen euro voor de verdediger annex middenvelder, maar de club uit Rotterdam-Zuid wil tot op heden niet verder gaan dan een transfersom van twee miljoen euro. Thomas Letsch houdt de zesvoudige international van Oranje het liefst bij de Gelderse club.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie