'Zahavi op weg naar de uitgang bij PSV: privéreden ligt ten grondslag aan wens'

'Zahavi op weg naar de uitgang bij PSV: privéreden ligt ten grondslag aan wens'

13 januari - 10:17
Eredivisie 0 Reacties

Eran Zahavi lijkt op weg naar de uitgang bij PSV. Verschillende bronnen rondom de Israëlische aanvaller bevestigen tegenover De Telegraaf dat zijn vrouw onder geen beding wil terugkeren naar Nederland.  

Zahavi is momenteel herstellende van een knieblessure en de verwachting is dat hij in januari zijn rentree zou kunnen maken. PSV heeft tegenover de ochtendkrant bevestigt dat er privé-problemen spelen die een terugkeer naar de Eindhovenaren in de weg staan. Half december werd er voor de tweede keer in korte tijd ingebroken bij het huis van de spits. Toen het gezin van een korte vakantie in Dubai genoot, werd het huis dat Zahavi in Amsterdam bezit beroofd.

Bij de eerste inbraak werden zijn vrouw en kinderen overvallen door twee mannen die zich voordeden als postbezorgers. Zij hadden onder meer een vuurwapen bij zich en plakten de monden van het gezin van Zahavi af. Zijn vrouw voelt zich volgens De Telegraaf niet langer veilig in Nederland en zou zo snel mogelijk willen vertrekken.  

'De voetballer is in voortdurend overleg met PSV over zijn situatie', schrijft het dagblad. De Brabanders proberen te bemiddelen door Zahavi een huis aan te bieden in Eindhoven voor het resterende half jaar contract dat hij heeft. De koploper van de Eredivisie tast de transfermarkt momenteel af in de zoektocht naar een vervanger, mocht de 34-jarige international van Israël besluiten PSV voortijdig te verlaten. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie