Nieuws

VN TV-gids: vooral Engels voetbal kijken, Ten Hag op bezoek bij chaotisch Spurs

VN TV-gids: vooral Engels voetbal kijken, Ten Hag op bezoek bij chaotisch Spurs

27 april - 07:05 Laatste update: 07:11

Is er voetbal vandaag? Iets wat de échte liefhebbers zich elke dag afvragen, ondanks het vieren van de verjaardag van de koning. VoetbalNieuws zet de leukste duels op een rijtje én informeert je waar deze te volgen is. Neem daarnaast hier vooral zelf een kijkje welke wedstrijden er afgewerkt worden vandaag.

Tottenham HotspurManchester United

Met Tottenham Hotspur tegen Manchester United staat er een duel op het programma wat er tot een week geleden nog één was tussen twee concurrenten. Daar lijkt sinds vorig weekend geen sprake meer van: de Spurs verloren met liefst 6-1 van Newcastle United en kijken nu tegen een gapend gat ten opzichte van United, dat met een goed gevoel aan zal treden door het bereiken van de finale van de FA Cup. Het duel begint om 21.15 en wordt uitgezonden op Viaplay.

Everton – Newcastle United en Southampton – AFC Bournemouth

Naast Spurs – United vinden er met Everton – Newcastle en Southampton – Bournemouth is er nog meer engels voetbal op tv. Daarin is de strijd tegen degradatie interessant om in de gaten te houden. Zowel Everton als Southampton staan in de gevreesde degradatiezone en zullen een truc uit moeten halen om daar vandaan te komen. Ook deze duels worden uitgezonden op Viaplay, om 20.45.

Benieuwd naar het volledige programma van woensdag 26 april? Klik dan hier!

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s