Telegraph: namen Van de Beek én Wijnaldum vallen bij Newcastle United

Telegraph: namen Van de Beek én Wijnaldum vallen bij Newcastle United

Newcastle United legde Kieran Trippier al vast als winterse versterking en staat ook op het punt om Chris Wood los te weken van concurrent Burnley, maar is nog lang niet klaar. The Magpies hebben ook twee Nederlandse middenvelders op hun verlanglijstje staan, weet The Daily Telegraph te melden.

De rijkste club ter wereld kijkt naar de mogelijkheden om Donny van de Beek en Georginio Wijnaldum – in het seizoen 2015/2016 al spelend in het zwart-wit – op huurbasis over te nemen van Manchester United en Paris Saint-Germain. Of de twee Oranje-internationals haalbaar zijn, is overigens nog een tweede.

Van de Beek is bezig aan zijn tweede seizoen bij Manchester United en komt ook na de entree van manager Ralf Rangnick nauwelijks aan spelen toe. Een complicerende factor is echter zijn recente zaakwaarnemerswissel: Van de Beek ruilde Guido Albers in voor Ali Dursun, maar staat formeel nog steeds onder contract bij Albers, die dus nog steeds een stem heeft in de keuzes van zijn ex-cliënt. Wijnaldum is bezig aan zijn eerste seizoen bij PSG, waar hij nog tot 2024 vastligt. De Rotterdammer speelt regelmatig, al doet hij dat niet altijd op zijn favoriete positie.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie