Ihattaren op trainingsveld met Gerald Vanenburg: 'Moet harder zijn voor zichzelf'

Ihattaren op trainingsveld met Gerald Vanenburg: 'Moet harder zijn voor zichzelf'

12 januari - 22:33
Eredivisie 0 Reacties

Mohamed Ihattaren gaat weer met een personal trainer aan de slag. De geboren Utrechter lijkt op het punt te staan om zich bij FC Utrecht te voegen en heeft zich samen met Gerald Vanenburg op het trainingsveld gemeld.

Ihattaren heeft het zelf bevestigd in zijn eerste Instagram-post sinds zijn transfer naar Sampdoria begin september. De linkspoot – door Juventus verhuurd aan Sampdoria, maar na één reservebeurt met de noorderzon vertrokken – werkte in het najaar al samen met personal trainer Jordy Best.

Nu heeft hij dus een Europees kampioen van 1988 aan zijn zijde: Vanenburg werkt in de Ajax-opleiding, maar maakt ook tijd vrij voor Ihattaren. "Ik weet hoe het is. Ik werd als 17-jarige ineens als de nieuwe Johan Cruijff gezien. Dat is niet makkelijk. Er kwamen mensen op mij af waar je eigenlijk niets mee te maken moet hebben. Dat geldt ook voor Mo. Die ballast moet overboord", reageert hij in De Telegraaf. Vanenburg wil vooral aan de mentale kracht van Ihattaren werken. "Dat hij kan voetballen is zeker. Maar hij moet harder zijn voor zichzelf, pijn lijden om speciaal te kunnen zijn als voetballer."

Hoogstwaarschijnlijk is Ihattaren binnenkort weer op de Eredivisie-velden te bewonderen. FC Utrecht werkt aan een anderhalfjarige huurdeal met Juventus.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Mohamed-Amine Ihattaren (@iamihattaren)

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie