Nieuws

Waar wordt de Premier League-kraker tussen Man City en Arsenal uitgezonden?

Waar wordt de Premier League-kraker tussen Man City en Arsenal uitgezonden?

26 april - 08:22

De titelstrijd in de Premier League gaat dit seizoen tussen Arsenal FC en Manchester City. De twee giganten staan woensdagavond tegenover elkaar in een absolute kraker. Waar wordt de wedstrijd uitgezonden? VoetbalNieuws geeft meer informatie. 

Arsenal leek dit seizoen lang op weg naar de titel in de Premier League, maar de laatste drie speelrondes leed de ploeg van manager Mikel Arteta puntverlies. Het Manchester City van Arteta's leermeester, Pep Guardiola, ging stoïcijns door met winnen. The Citizens hebben inmiddels minder verliespunten dan The Gunners. Met twee wedstrijden minder is de achterstand van City op Arsenal vijf punten. Een overwinning van Guardiola en co. op Arsenal kan ervoor zorgen dat City na bij het inhalen van die twee duels een gat van vier punten kan slaan. 

Waar wordt Manchester City-Arsenal uitgezonden? 

De rechten van de Premier League liggen dit seizoen bij Viaplay. Om de absolute kraker live te kunnen volgen op televisie, tablet of telefoon, heb je een abonnement nodig bij deze streamingsdienst. Mocht je niet de beschikking hebben over een abonnement, dan zijn er op VoetbalNieuws genoeg fragmenten van de goals terug te vinden. Ook een samenvatting is na het duel terug te vinden op VoetbalNieuws

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!