Romano: El Ghazi-deal woensdag nog beklonken, Aston Villa-vertrek aanstaande

Romano: El Ghazi-deal woensdag nog beklonken, Aston Villa-vertrek aanstaande

12 januari - 15:41 Laatste update: 15:41
Premier League 0 Reacties

De overgang van Anwar El Ghazi naar Everton is een kwestie van tijd. De vleugelspeler is al medisch gekeurd in Liverpool en de laatste formaliteiten worden in de komende uren voltooid, aldus transferexpert Fabrizio Romano. 

El Ghazi kon bij Aston Villa niet meer rekenen op een basisplaats. Door de komst van Philippe Coutinho zag hij de concurrentie voorin toenemen. Bij Everton ontbreekt het dit seizoen aan scorend vermogen, waardoor El Ghazi een welkome versterking is voor The Toffees. Volgens Romano bereiken Everton en Aston Villa woensdag nog een akkoord.

Lucas Digne bewandelt naar alle waarschijnlijkheid de omgekeerde route. Even was er sprake van een ruildeal, maar de Italiaanse transferexpert ontkracht dit en stelt dat het twee aparte deals zijn. De linksback zal woensdag bij Aston Villa tekenen.

Twee jaar geleden kwam El Ghazi over van Lille OSC. Zijn absolute hoogtepunt bij The Villans was zijn winnende doelpunt op Wembley in de wedstrijd om promotie naar de Premier League tegen Derby County in 2019. In totaal kwam El Ghazi 119 keer uit voor Aston Villa. Daarin was hij goed voor 26 treffers en zestien assists. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie