Nieuws

'FC Twente bereidt contractverlenging voor en wil Zerrouki langer binden'

'FC Twente bereidt contractverlenging voor en wil Zerrouki langer binden'

12-01-2022 15:26

FC Twente en Ramiz Zerrouki zijn met elkaar in gesprek over een contractverlenging, meldt TC/Tubantia. De Overijsselse club wil de middenvelder belonen voor zijn ontwikkeling, al ziet de club zelf ook voordelen in een langer verblijf.  

Zerrouki is momenteel met Algerije actief op de Afrika Cup. Dat, in combinatie met zijn sterke eerste seizoenshelft, kan ertoe leiden dat Twente in de zomer de hoofdprijs kan ontvangen. Daarvoor zal de Algerijns international wel zijn contract moeten verlengen. Hij ligt nog tot medio 2023 vast in Enschede, maar heeft een optie voor nog een jaar in zijn contract.

Na de Afrika Cup worden de gesprekken opnieuw gestart, weet TC/Tubantia. Zerrouki speelt sinds 2019 voor Twente, alvorens de jeugdopleiding van Ajax te hebben doorlopen. Dit seizoen is hij een vaste waarde voor Ron Jans op het middenrif. In zeventien Eredivisie-optredens kwam hij tot twee treffers, die er mochten wezen.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!