Nieuws

'Bayern München staakt strijd om Antony na nieuw megacontract Coman'

'Bayern München staakt strijd om Antony na nieuw megacontract Coman'

12-01-2022 15:13

Antony verlaat Ajax niet voor Bayern MünchenDer Rekordmeister had in het najaar van 2021 oriënterende gesprekken met de belangenbehartigers van de Braziliaan, maar zien af van zijn komst nu Kingsley Coman heeft bijgetekend.

Dat meldt Sport1. Bayern en Coman waren lang in conclaaf over een nieuw contract, maar woensdag kwam het hoge woord eruit. De Fransman tekent bij tot medio 2027 in Beieren, waardoor de koploper van de Bundesliga de zoektocht naar een nieuwe vleugelspeler heeft gestaakt.

Eind 2021 voerde Bayern nog gesprekken met Antony, klinkt het. De club pakte echter niet door, omdat Coman zijn wens had uitgesproken om zijn contract te verlengen. Behalve bij de Ajacied klopte Bayern ook aan bij Ousmane Dembélé en Raphinha van Leeds United. Concreet werd het nooit, omdat de FC Barcelona-speler een hoger jaarsalaris eist dan Coman.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!