PEC nog niet uitgewinkeld: 'Er zijn heel veel spelers goed genoeg voor ons'

PEC nog niet uitgewinkeld: 'Er zijn heel veel spelers goed genoeg voor ons'

12 januari - 14:01
Eredivisie 0 Reacties

PEC Zwolle wil zich in de huidige transferperiode nog graag versterken met een centrale verdediger. Dat werd bij monde van technisch manager Mike Willems duidelijk op de nieuwjaarsreceptie van de club uit Overijssel.  

In gesprek met Hélène Hendriks tijdens de nieuwjaarsreceptie van de club gaat Willems in op de huidige transfermarkt, waarin de Blauwvingers zich tot nu toe met twee spelers versterkten. "We hebben het er uitvoerig met Dick (Schreuder, red.) over gehad, dat er heel veel spelers zijn die goed genoeg zijn voor ons. Als we na Oussama (Darfalou, red.) en Max (De Waal, red.) nog een centrale verdediger kunnen toevoegen, dan zijn we wel een beetje klaar. Niet alleen sportief, maar ook financieel." 

Schreuder heeft de hekkensluiter van de Eredivisie sinds zijn komst nog niet aan het draaien gekregen. "Het dubbeltje valt net de andere kant op. Dat is geen toeval, want geluk dwing je af", zegt de oefenmeester over de precaire plaats op de ranglijst. "Het mentale is het allerbelangrijkste", besluit hij.  

PEC bezet de laatste plaats in de Eredivisie en kijkt tegen een achterstand van tien punten aan op de veilige vijftiende plaats, die RKC Waalwijk momenteel bezet. Dinsdag werd duidelijk dat oudgediende Maikel van der Werff is aangesloten bij de Zwolse formatie, in de hoop een contract af te dwingen. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie