Nieuws

Paris Saint-Germain ziet af van mini-trainingskamp in het Midden-Oosten

Paris Saint-Germain ziet af van mini-trainingskamp in het Midden-Oosten

12-01-2022 13:50 Laatste update: 13-01-2022 09:59

Paris Saint-Germain heeft besloten om af te zien van een kortstondig trainingskamp in het Midden-Oosten. De Parijzenaren vinden het binnen de huidige coronasituatie onverantwoord om af te reizen naar Qatar en Saudi-Arabië.  

Via de officiële kanalen bevestigt de ploeg van trainer Mauricio Pochettino het bericht. Het aanvankelijke plan was om tussen 16 en 19 januari in de Golfstaten de verblijven, als mini-trainingskamp tussen de twintigste en 21ste speelronde in. 'Gezien de gezondheidssituatie in Frankrijk heeft Paris Saint-Germain besloten de wintertournee in Qatar in 2022 uit te stellen om de gezondheid van zijn personeel en spelers te beschermen', schrijft de club in het persbericht.  

Nadat de competitie korte tijd stillag rond de kerstperiode waaierden veel PSG-spelers uit naar exotische bestemming over de hele wereld. Bij terugkomst in Parijs bleken onder meer Lionel Messi, Gianluigi Donnarumma, Juan Bernat, Danilo Pereira, Julian Draxler en Angel Di Maria besmet met het coronavirus. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!