Transfernieuws

Het Nieuwsblad: Bayern München geïnteresseerd in aantrekken Verbruggen (20)

Het Nieuwsblad: Bayern München geïnteresseerd in aantrekken Verbruggen (20)

24-04-2023 14:30

Bart Verbruggen mag zich in de belangstelling verheugen van Bayern München, meldt de Vlaamstalige krant Het Nieuwsblad. Volgens informatie van het dagblad zou Der Rekordmeister zo'n tien miljoen euro overhebben voor de Nederlander.

Verbruggen is één van de spaarzame lichtpuntjes bij de Belgische formatie, die terug kijken op een dramatisch seizoen. De onlangs voor Oranje opgeroepen keeper wist zich als één van de weinigen aan de malaise te onttrekken en staat 'op de radar' van Bayern München. De krant weet dat Anderlecht minimaal tien miljoen euro wil zien voor Verbruggen en hopen hem direct te huren van de Duitse topclub wanneer het tot een verkoop komt.

April is nog niet ten einde, maar RCS Anderlecht heeft zijn laatste officiële wedstrijd van het seizoen al gespeeld. Het laatste competitieduel van het seizoen ging met 2-3 verloren tegen KV Mechelen, waardoor de ploeg als nummer elf op de ranglijst eindigde. Verbruggen beleefde dit seizoen zijn definitieve doorbraak, keepte over alle competities gemeten 24 duels voor de hoofdmacht en kreeg daarin 28 doelpunten tegen. Bij Anderlecht ligt hij nog tot medio 2025 vast.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!