'Huurling vertrekt alweer bij Barcelona: club wil geen tien miljoen euro betalen'

'Huurling vertrekt alweer bij Barcelona: club wil geen tien miljoen euro betalen'

Yusuf Demir heeft FC Barcelona achter zich gelaten. De club wil (en kan) niet voldoen aan de kosten die een bepaalde clausule in het contract met zich meebrengt, waardoor er voortijdig afscheid is genomen van de Oostenrijker.  

Als Demir zijn tiende wedstrijd in de hoofdmacht van de Blaugranas zou spelen, moet FC Barcelona een som ter waarde van tien miljoen euro betalen aan zijn eigenlijke werkgever Rapid Wien. De noodlijdende financiële situatie bij de Spaanse grootmacht zorgt er mede voor dat niet aan die voorwaarde kan worden voldaan.  

Trainer Xavi Hernández zettte de jongeling - mede daardoor - al terug naar het tweede elftal. De naam van de speler is verdwenen van de La Liga-website, waardoor alles erop wijst dat de jongeling voortijdig terugkeert bij Rapid Wien. 'De 18-jarige aanvaller zou al in Oostenrijk zijn om de terugkeer naar zijn thuisclub af te ronden, zonder een andere bestemming uit te sluiten, aangezien hij op veel interesse uit de Bundesliga kan rekenen', schrijft het Spaanse medium Mundo Deportivo

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie