Nieuws

Nagelsmann krijgt meer opties dankzij groen licht voor zestal spelers bij Bayern

Nagelsmann krijgt meer opties dankzij groen licht voor zestal spelers bij Bayern

12-01-2022 13:08 Laatste update: 14:37

De grote coronagolf die Bayern München teisterde, lijkt over zijn hoogtepunt heen. Zes spelers die eerder besmet bleken met COVID-19 zijn inmiddels weer aangesloten bij de training van de hoofdmacht, meldt de club via de officiële kanalen.  

Doelman Manuel Neuer, verdedigers Dayot Upamecano, Alphonso Davies, Tanguy Nianzou, Omar Richards en aanvaller Leroy Sané zijn teruggekeerd op het veld. Afgelopen vrijdag moest trainer Julian Nagelsmann het nog stellen zonder acht spelers van het eerste elftal, bij de Bundesliga-hervatting tegen Borussia Münchengladbach (1-2 nederlaag).  

Naast de acht coronagevallen ontbraken ook nog eens vijf spelers door blessures en Eric Maxim Choupo-Moting, die namens Kameroen deelneemt aan de Afrika Cup. De terugkeer van het zestal spelers moet Nagelsmann meer mogelijkheden geven. Ondanks de nederlaag tegen Die Fohlen koestert Der Rekordmeister nog altijd een voorsprong van zes punten op nummer twee Borussia Dortmund. Zaterdag neemt de koploper het in een uitwedstrijd op tegen subtopper 1. FC Köln. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!