Conte opvallend lovend over Bergwijn, na eerste Ajax-bod

Conte opvallend lovend over Bergwijn, na eerste Ajax-bod

12 januari - 12:55 Laatste update: 14:35
Premier League 0 Reacties

Tottenham Hotspur-manager Antonio Conte heeft in aanloop naar de League Cup-wedstrijd met Chelsea de loftrompet gestoken over Steven Bergwijn. De aanvaller staat in de nadrukkelijke belangstelling van Ajax, nu alles erop wijst dat David Neres naar Shaktar Donetsk verkast.  

Tijdens het persmoment voorafgaand aan de return (de eerste wedstrijd wonnen The Blues met 2-0) besprak Conte de rol die hij voorziet voor Bergwijn. "Hij weet precies hoe ik over hem denk. Ik zie hem als een speler die op elke positie in de aanval uit de voeten kan."  

"Na het duel met Chelsea kan hij weer aansluiten bij de groep. Ik reken op hem. Hij is ook een speler met andere kwaliteiten dan Heung-Min Son, Lucas Moura en Harry Kane." Vervolgens looft hij specifieke kwaliteiten van de buitenspeler. "Bergwijn is goed in de één tegen één en heel creatief, zo'n type hebben we verder niet." 

Ajax heeft een bod uitgebracht van achttien miljoen euro, wat is afgewezen door The Spurs. Het lijkt erop dat Conte zijn uitlatingen doet om de prijs voor de vleugelaanvaller verder op te vijzelen. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie