Nieuws

'Porto onderhandelt nog, Corona is er al uit met nieuwe Spaanse werkgever'

'Porto onderhandelt nog, Corona is er al uit met nieuwe Spaanse werkgever'

12-01-2022 12:43 Laatste update: 13:03

Jesús Corona is dicht bij een overgang van FC Porto naar Sevilla. De nummer twee van Spanje heeft reeds een persoonlijk akkoord bereikt met de voormalig FC Twente-buitenspeler.  

De interesse van de Rojiblancos in Corona dateert al sinds afgelopen zomer. Toen wisten beide ploegen geen overeenstemming te bereiken over een transfer van de aanvaller. Nu verzekert de Italiaanse journalist Fabrizio Romano dat er een akkoord is bereikt tussen de Mexicaan en Sevilla over de persoonlijke voorwaarden voor een contract.  

De transferspecialist benadrukt dat beide clubs tot op heden geen akkoord hebben bereikt over de transfersom. Trainer Julen Lopetegui is al langere tijd gecharmeerd van Tecatito. 'Het is een speler die Lopetegui altijd al wilde hebben en hij is goedkoop, aangezien zijn contract bij FC Porto in juni afloopt', schrijft de Spaanse journalist José Manuel Garcia.  

De Mexicaanse vleugelspeler kwam twee seizoenen in Nederland uit voor FC Twente. Daarin reikte hij in 46 Eredivisie-wedstrijden tot 11 goals, waarna hij in de zomer van 2015 de overstap maakte naar FC Porto. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!