'Drie absolute topclubs strijden om de handtekening van bijna transfervrije Pogba'

'Drie absolute topclubs strijden om de handtekening van bijna transfervrije Pogba'

12 januari - 12:32 Laatste update: 13:03
Premier League 0 Reacties

Paul Pogba's contract bij Manchester United loopt medio 2022 af, waardoor een transfervrij vertrek lonkt. Het Franse L'Équipe weet dat er drie clubs geïnteresseerd zijn in de diensten van de middenvelder: Real Madrid, Juventus en Paris Saint-Germain.  

Het doorgaans betrouwbare medium meldt dat zaakwaarnemer Mino Raiola achter de schermen druk in gesprek is met diverse absolute topclubs. De sportkrant weet dat zowel De KoninklijkeDe Oude Dame als Les Parisiens zich maar al te graag verzekeren van de komst van Pogba.  

Het staat de middenvelder van United vrij om een voorcontract te tekenen bij een andere club, aangezien zijn verbintenis over een half jaar verloopt. Volgens L'Équipe lijkt Juventus niet te hoeven rekenen op de handtekening, waar hij eerder al speelde tussen 2012 en 2016. Grootste kanshebber is PSG, dat in de afgelopen jaren faam maakte met het vastleggen van transfervrije spelers zoals Thiago Silva, Lionel Messi en Sergio Ramos.  

Sinds het vertrek van Zinédine Zidane bij Real Madrid wordt zijn naam aanzienlijk minder genoemd dan voorheen het geval was bij de hoofdstedelingen. De Spaanse koploper lijkt vooral Kylian Mbappé in het vizier te hebben als nieuwe Galáctico. Dit seizoen wordt Pogba geteisterd door blessureleed en kwam hij tot slechts negen optredens in de Premier League

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie