Nieuws

Domper voor Simeone: Nederlander niet op tijd fit voor Barcelona-confrontatie

Domper voor Simeone: Nederlander niet op tijd fit voor Barcelona-confrontatie

22-04-2023 13:55

Memphis Depay is toch niet op tijd fit voor de confrontatie met FC Barcelona komende zondag. De Nederlander trainde nog niet mee bij Atlético Madrid en moet daardoor afhaken.

Depay raakte in de interlandwedstrijd tegen Gibraltar geblesseerd en liep een spierblessure op. De Spaanse kranten verwachtte dat de Nederlander tegen Barcelona weer zijn opwachting kon gaan maken, maar Diego Simeone maakt duidelijk dat dat niet het geval gaat zijn. "Hij heeft nog niet meegetraind", vertelt de Argentijn op de persconferentie. ",De doctoren hebben ons het beste advies gegeven. We hopen dat hij ons snel weer kan helpen, maar spelers hebben tijd nodig om te herstellen."

Simeone geeft aan dat hij, mede door de blessure van Depay, veel verwacht van Antoine Griezmann. "Hij is een nobele jongen, een teamspeler. Als het goed met hem gaat, speelt het team een ​​ander soort voetbal. We hadden er aan het begin van het seizoen last van, zoals je weet", duidt Simeone op de tegenvallende resultaten. "Niet iedereen heeft het en hij heeft het zeker wel."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!