Nieuws

De Jong keert na blessure weer terug bij Barcelona, ook Spanjaard weer aanwezig

De Jong keert na blessure weer terug bij Barcelona, ook Spanjaard weer aanwezig

22 april - 13:13 Laatste update: 13:19

Frenkie de Jong kan zondagmiddag zijn rentree maken voor FC Barcelona. De middenvelder was lange tijd geblesseerd, maar zit tegen Atlético Madrid weer bij de selectie.

De Jong raakte in de Clásico geblesseerd aan zijn rechterhamstring. De middenvelder moest in de slotfase nog een sprintje trekken en kwam daar dus niet schadeloos vanaf. Door zijn blessure vlak voor de interlandbreak moest de steunpilaar van het Nederlands elftal zich afmelden voor de EK-kwalificatiewedstrijden tegen Frankrijk en Gibraltar. Komende zondag lijkt De Jong zijn rentree te gaan maken tegen Atlético aangezien hij weer bij de wedstrijdselectie zit. Ook Pedri zit na lange tijd weer bij de selectie. De Spanjaard was eveneens herstellende van een blessure.

Barcelona neemt het zondag op tegen het Atlético van Memphis Depay. De aanvaller liep juist tijdens de interlandwedstrijd met Gibraltar een blessure op, maar lijkt op tijd fit voor de wedstrijd tegen Barcelona. Voor de Nederlander zal het een speciale wedstrijd worden aangezien hij begin dit seizoen nog speler was in Catalo

nië.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s