Topscorer Serie A gelinkt aan Arsenal: 'Wij trekken de aandacht van voetballers'

Topscorer Serie A gelinkt aan Arsenal: 'Wij trekken de aandacht van voetballers'

12 januari - 11:35 Laatste update: 13:03
Premier League 0 Reacties

Mikel Arteta heeft in een persconferentie de interesse in Dusan Vlahovic ontkent noch bevestigt. De huidige topscorer van de Serie A wordt door diverse Britse media sterk gelinkt aan de Engelse topploeg. De manager van The Gunners geeft aan dat zijn club de pijlen altijd richt op de beste spelers ter wereld.  

Tijdens de persconferentie zegt Arteta dat 'hij nooit op individuele transfergevallen ingaat', als hem gevraagd wordt naar de vermeende interesse van Arsenal in Vlahovic. "Historisch gezien richt deze club zijn pijlen altijd op de beste spelers ter wereld om hier te komen voetballen." 

De Londense grootmacht staat er volgens Arteta goed op bij de spelers met wie hij tot dusver sprak. "Deze situatie is tot op heden onveranderd. Met elke speler die ik tot nu toe gesproken heb, werd duidelijk dat ze altijd naar Arsenal wilde komen. Ik heb nog nooit een andere situatie meegemaakt." 

Enigszins cryptisch besluit de Arsenal-manager zijn relaas. "Dat is ook onze grootste kracht. Het is een groot voordeel dat we de capaciteiten hebben en de aandacht trekken van voetballers die naar ons toe willen komen."  

Door de gebrouilleerde relatie die Arteta onderhoudt met sterspeler Pierre-Emerick Abaumeyang én de aflopende contracten van spitsen Eddie Nketiah en Alexandre Lacazette lijken de Londenaren zich te gaan roeren op de winterse transfermarkt. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie