Nieuws

Pavlidis verkozen tot beste speler van de week in de Conference League

Pavlidis verkozen tot beste speler van de week in de Conference League

21-04-2023 18:36 Laatste update: 18:37

Vangelis Pavlidis is uitgeroepen tot speler van de week in de Conference League. De Griekse spits was met twee doelpunten erg belangrijk voor AZ, dat donderdagavond RSC Anderlecht uitschakelde en doorging naar de halve finale van het Europese toernooi.

Pavlidis schoot AZ binnen het kwartier op een 2-0 voorsprong en was daarmee van levensbelang voor de Alkmaarse ploeg, dat het heenduel in Brussel met dezelfde cijfers verloor. De Griekse goalgetter moest zich in de rust wel laten vervangen vanwege een blessure en stond daarom niet meer op het veld toen AZ na strafschoppen wist door te stoten naar de halve finale. Het is nog niet bekend hoelang Pavlidis eruit ligt. 

De andere kanshebbers voor de award waren Michail Antonio (West Ham United), Kevin Augustin (FC Basel) en Jesper Karlström (Lech Poznan), maar dat drietal greep mis. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!