Nieuws

Advocaat over 'jongen met extra-kwaliteit': Hij is een Feyenoord-speler

Advocaat over 'jongen met extra-kwaliteit': "Hij is een Feyenoord-speler"

12 januari - 11:20 Laatste update: 13:03
0

Dick Advocaat is onder de indruk van de kwaliteiten van Riechedly Bazoer. De voormalig Feyenoord-trainer denkt dat de Rotterdammers er goed aan doen zich te versterken met de zesvoudig international van Oranje.  

In gesprek met het Algemeen Dagblad zegt Advocaat dat Bazoer 'een Feyenoord-speler' is.  "Hij zit ook zo weer bij het Nederlands elftal, als het allemaal op de rit staat. Deze jongen kan aan de bal zó goed voetballen", is de Haagse oefenmeester onder de indruk van de capaciteiten van de verdediger annex middenvelder.  

In de tijd dat Advocaat als eindverantwoordelijke bij FC Utrecht werkte, had hij de 25-jarige libero als trainer onder zijn hoede. "Bazoer was duidelijk een jongen die je een beetje aandacht moet geven." Vervolgens steekt de 72-jarige trainer opnieuw de loftrompet over hem. "Hij is een jongen met extra kwaliteit, dat blijf ik zeggen."  

Het is nog onduidelijk of het in de huidige transferperiode tot een akkoord komt tussen Feyenoord en Vitesse. Eerder bleek dat er een fors verschil tussen vraag en aanbod is tussen beide clubs. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
Ten Hag op de voet volgen? Beluister The King of Manchester-podcast hierboven óf via Spotify!

Plaats een reactie