Nieuws

'Ruildeal tussen Depay en Morata wordt onderzocht na zware blessure Chiesa'

'Ruildeal tussen Depay en Morata wordt onderzocht na zware blessure Chiesa'

12-01-2022 11:07 Laatste update: 13:03

De naam van Memphis Depay is opnieuw gevallen bij Juventus. De club uit Turijn oriënteert zich op de transfermarkt, in de zoektocht naar een vervanger van de zwaar geblesseerde Federico Chiesa. De Italiaanse buitenspeler liep zondag een kruisbandblessure op.  

Het Spaanse Diario SPORT weet dat Juventus 'opties op het hoogste niveau' bestudeert. De naam van Memphis wordt genoemd bij de Italiaanse grootmacht. Met de komst van topaankoop Ferran Torres denkt de krant dat de Oranje-international buiten de boot gaat vallen bij Barça. Juventus onderzoekt de mogelijkheid om hem voor de rest van het seizoen te huren.  

Ook voor Barcelona is een (tijdelijk) afscheid interessant, schrijft het medium. Als Memphis besluit te vertrekken, komt er ruimte in de salarishuis, waardoor de komst van Álvaro Morata heroverwogen kan worden. SPORT denkt dat een ruildeal tussen de Spaanse en Nederlandse aanvaller een serieuze mogelijkheid is voor de Catalaanse club. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!