Transfernieuws

Verhuurde Ajacied gaat voor kans in hoofdmacht: 'Ik ga terugkeren zoals gepland'

Verhuurde Ajacied gaat voor kans in hoofdmacht: 'Ik ga terugkeren zoals gepland'

20-04-2023 15:20

Ajax kan zich opmaken voor een terugkeer van Mohamed Daramy. FC Kopenhagen, de ploeg waar de Deense aanvaller momenteel actief is, wil graag langer door met de international. Daramy heeft zijn zinnen echter gezet op een terugkeer naar Amsterdam.

Zijn teamgenoten, waaronder Christian Sørensen, hamerden eerder al publiekelijk op een langer verblijf van Daramy bij Kopenhagen, maar de hoofdrolspeler wil zelf van niets weten. "Ze kunnen me pushen zoveel als ze willen", begint de linksbuiten in gesprek met het Deense medium Bold. "Peter Christiansen (trainer Kopenhagen, red.) heeft gezegd dat ze de deur openhouden. Maar ik geniet van mijn tijd bij FCK, maar ik ga terugkeren zoals gepland."

Daramy zegt bereid te zijn te gaan vechten voor zijn plek en zich definitief te willen bewijzen bij Ajax. "Wat er uiteindelijk gaat gebeuren, weet ik niet." Of een huurperiode bij een andere buitenlandse club tot de mogelijkheden behoort? "Ik weet alleen dat ik terugkeer in de voorbereiding. Het is duidelijk dat ik met Ajax in gesprek ga over hun plannen met mij."

De concurrentie in Amsterdam is op dit moment groot. De onomstreden Dusan Tadic en Steven Bergwijn kunnen als linksbuiten uit de voeten.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!