Transfernieuws

'El Ghazi maakt mogelijk binnenlandse transfer maken na komst Coutinho'

'El Ghazi maakt mogelijk binnenlandse transfer maken na komst Coutinho'

12-01-2022 09:56

Anwar El Ghazi vertrekt mogelijk deze maand nog bij Aston Villa. De tweevoudig international van Oranje staat nadrukkelijk in de belangstelling van Everton, weet The Athletic.

Beide clubs zijn al in conclaaf over een mogelijke overgang. Volgens het Britse medium wordt zowel een koop- als huurconstructie besproken. El Ghazi is bij Aston Villa niet verzekerd van een basisplaats en die kansen slinken nu Philippe Coutinho is overgekomen van FC Barcelona. 

De Nederlander speelt sinds 2019 voor Aston Villa. Vorig seizoen was hij nog van grote waarde voor The Villans, door tien doelpunten in 28 Premier League-optredens voor zijn rekening te nemen. Onder Steven Gerrard is El Ghazi voornamelijk wisselspeler. De doelpuntenteller staat vooralsnog op één dit seizoen. De vleugelspeler heeft nog een contract tot medio 2023 in Birmingham. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!