Nieuws

'Feyenoord en Vitesse verschillen flink in transfersom: stap Bazoer op de tocht'

'Feyenoord en Vitesse verschillen flink in transfersom: stap Bazoer op de tocht'

12-01-2022 09:24

Feyenoord en Vitesse hebben nog geen akkoord bereikt over een transfer van Riechedly Bazoer. Feyenoord Transfermarkt weet dat beide clubs een andere prijs voor de libero van Vitesse in gedachten hebben.

De Arnhemmers zouden twee miljoen euro verlangen voor de steunpilaar in de defensie, maar Feyenoord TM stelt dat Feyenoord te horen heeft gekregen dat Vitesse drie miljoen euro wil hebben voor Bazoer. Een overgang staat op losse schroeven, aangezien de Stadionclub minder dan de helft wil betalen voor de 25-jarige verdediger annex middenvelder. Bazoer staat ook in de belangstelling van PSV, Benfica en Sporting CP, maar zij willen pas na dit seizoen toeslaan.

Wanneer Feyenoord en Vitesse er niet uitkomen, komt Tonny Vilhena weer in beeld bij de Rotterdammers. Het is geen uitgemaakte zaak dat hij en zijn club FK Krasnodar openstaan voor een terugkeer op het oude nest: Vilhena ligt nog tot medio 2024 vast in Rusland en strijkt daar een riant salaris op. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!