Transfernieuws

'FC Utrecht gaat Ihattaren voor anderhalf seizoen huren van Juventus'

'FC Utrecht gaat Ihattaren voor anderhalf seizoen huren van Juventus'

11-01-2022 22:11 Laatste update: 12-01-2022 09:28

Mohamed Ihattaren is hard op weg naar FC Utrecht, zo meldt het Algemeen Dagblad dinsdagavond. De Domstedelingen gaan de voormalig PSV'er voor anderhalf seizoen huren van Juventus.

Ihattaren moet zijn carrière nieuw leven zien in te blazen in zijn geboortestad. De negentienjarige middenvelder vertrok vorige zomer bij PSV, waar hij uit de gratie raakte vanwege een gebrek aan discipline. De Eindhovenaren verkochten hem voor 1,9 miljoen euro aan Juventus, dat hem direct bij Sampdoria stalde. Hij zat één keer bij de wedstrijdselectie van de Serie-club, maar verdween vervolgens spoorloos.

De technicus dook later weer op in Nederland, waar hij met een personal trainer werkte. Desondanks is het de vraag hoe fit Ihattaren nu is. Hij speelde in april vorig jaar zijn laatste wedstrijd. Tussendoor wisselde hij ook nog van zaakwaarnemer: niet Mino Raiola, maar Ali Dursun staat hem nu bij.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!