Nieuws

Sneijder verwacht meer van miljoenenaankoop Chelsea: 'Zou hem op het matje roepen'

Sneijder verwacht meer van miljoenenaankoop Chelsea: 'Zou hem op het matje roepen'

19-04-2023 07:05 Laatste update: 09:14

Wesley Sneijder heeft geen goed woord over voor de prestaties van Enzo Fernández, die dinsdagavond in de kwartfinales van de Champions League zeer tegenviel bij Chelsea. The Blues kregen een lesje effectiviteit van Real Madrid en verloren met 0-2, al had de Argentijnse middenvelder daar volgens Sneijder veel meer aan kunnen doen. Hij gaat er dan ook vanuit dat Fernández wordt terechtgewezen.

"Als je voor meer dan honderd miljoen euro bent gehaald, dan mag je toch wel verwachten dat hij minimaal de longen uit zijn lijf loopt. Hij wandelde gewoon", aldus de recordinternational van Oranje aan tafel bij RTL7. "Hij verliest zelf de bal en dan heeft hij een rouwmoment. Je ziet een miljoenenaankoop een beetje sjokken, terwijl Gallagher hem voorbij rent. Dit kan niet. Dit moet aangepakt worden."

Bij de 0-1 van Rodrygo, halverwege de tweede helft, liet de Argentijn het na om mee terug te sprinten. "Je kijkt naar zo'n jongen en dan vraag ik me af: wat bezit hij nou? Ik vind hem voetballend ook niet top. Voor Messi deed hij het wel. Misschien hadden ze bij Chelsea verwacht dat hij dat ook voor hen zou doen, maar dat doet hij niet. Ik zou die jongen op het matje roepen morgen."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!