Transfernieuws

VI: beslissing over Feyenoord-transfer van Bazoer valt nog deze week

VI: beslissing over Feyenoord-transfer van Bazoer valt nog deze week

11-01-2022 16:37

Riechedly Bazoer krijgt nog deze week duidelijkheid over zijn toekomst. Feyenoord wil zo snel mogelijk doorpakken en dus weten de speler, Vitesse en de Rotterdamse club snel waar ze aan toe zijn.

Clutwatcher Martijn Krabbendam van Voetbal International zegt dat er een spannende fase is aangebroken. "Deze week wordt het ja of nee voor Bazoer", zo laat hij weten in de Dick Voormekaar Podcast van VI. Feyenoord is weer in gesprek met Vitesse en technisch directeur Frank Arnesen zou nu zelfs direct met Valeri Oyf, de eigenaar van de Arnhemmers, onderhandelen.

De Rotterdammers hopen Bazoer per direct over te kunnen nemen van Vitesse. Het contract van de verdediger annex middenvelder loopt na dit seizoen af, maar toch zou de Stadionclub ongeveer twee miljoen euro moeten neertellen voor de 25-jarige Utrechter. Naast Feyenoord toonden ook PSV, Benfica en Sporting Portugal al belangstelling.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!