Oude bekende duikt op bij PEC na driejarig avontuur in de MLS

Oude bekende duikt op bij PEC na driejarig avontuur in de MLS

11 januari - 11:41
Eredivisie 0 Reacties

Maikel van der Werff is terug in Nederland en is aangesloten bij de training van PEC Zwolle. De verdediger toog in 2019 naar de MLS om voor FC Cincinnati te gaan spelen en is sinds het aflopen van zijn verbintenis op 1 januari van dit jaar transfervrij. 

In een eerder stadium was Van der Werff al actief als speler bij PEC. Tussen 2013 en 2015 kwam hij eerder uit voor de Blauwvingers. Zijn hoogtepunt bij de club beelefde hij in 2014 toen Ajax met 5-1 werd afgedroogd in de finale van de KNVB Beker. Na vier seizoenen bij Vitesse vertrok de mandekker transfervrij naar de Verenigde Staten.  

In Overijssel krijgt de 32-jarige Van der Werff nu dus de kans om een contract te verdienen. Het is niet uitgesloten dat het nog in de komende periode tot een samenwerking komt tussen de speler en de hekkensluiter van de Eredivisie. De formatie van trainer Dick Schreuder is naarstig op zoek naar versterkingen voor de defensie. Centrale verdediger Sam Kersten is voor de rest van het seizoen is uitgeschakeld met een knieblessure. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie