FC Twente-speler over samenspelen met Mahrez: 'Een droom die uitkomt'

FC Twente-speler over samenspelen met Mahrez: 'Een droom die uitkomt'

11 januari - 11:10
Afrika Cup 0 Reacties

Ramiz Zerrouki komt sinds maart uit als international van Algerije. Dinsdag staat hij om 14.00 uur tegenover Sierra Leone in de strijd om de Afrika Cup. Vooral het samenspelen met Manchester City-ster Riyad Mahrez maakt indruk op de jongeling.  

ESPN spreekt Zerrouki over zijn interlandloopbaan bij de Woestijnvossen. De in Amsterdam geboren 22-jarige middenvelder is de zoon van een Algerijnse vader en een Nederlandse moeder. Hij is erg blij uit te komen voor de nationale ploeg van het Afrikaanse land. "Het is iets heel anders natuurlijk. Het is een droom die voor mij op dat moment is uitgekomen. Het is nog steeds een mooi moment." 

Over het samenspelen met topspelers zoals Mahrez is Zerrouki verguld. "Het niveau is echt super hoog. Ik kan daar heel veer van leren. Ik kan daar stappen maken." Zijn eigen prestaties verbeteren ook snel, constateert de steunpilaar op het FC Twente-middenveld. "Je merkt aan je zelf dat je heel snel stappen maakt als je samen speelt met zulke topspelers", besluit de tienvoudig international, die daarin één keer wist te scoren.
 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie