'Guimarães in de belangstelling van topclubs: 'Normaal dat mijn naam valt''

'Guimarães in de belangstelling van topclubs: 'Normaal dat mijn naam valt''

11 januari - 10:58
Ligue 1 0 Reacties

Volgens het doorgaans betrouwbare L'Équipe staat Bruno Guimarães in de nadrukkelijke belangstelling van zowel AS Roma als Arsenal. De smaakmaker van het Olympique Lyon van Peter Bosz is niet bezig met een vertrek en focust zich op zijn huidige werkgever. 

In gesprek met het Globo Esporte uit zijn vaderland geeft de Braziliaan aan het niet vreemd te vinden dat hij wordt gelinkt aan een vertrek bij OL. "Het is normaal dat je genoemd wordt als je Olympisch kampioen bent, opgeroepen bent voor de nationale ploeg en individueel goed presteert. Maar ik denk er eigenlijk niet graag over na. Dat laat ik aan mijn zaakwaarnemer over." 

Een contractverlenging bij Lyon sluit Guimarães, die als verdedigende middenvelder speelt, ook niet uit. "Er is een verandering in het management geweest. We hebben er kort over gesproken toen (voormalig technisch directeur, red.) Juninho nog bij de club was", vertelt de Braziliaan aan het medium.  

"Als de tijd rijp is, zullen we het er opnieuw over hebben. De focus is nu om hoger op de ranglijst te komen en Lyon op de juiste positie te zetten", besluit de drievoudig Braziliaans international. De ploeg van trainer Bosz staat op een teleurstellende elfde plaats in de Ligue 1

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie