Gerbrands: 'Ik ben altijd voor kandidaat nummer 1 gegaan'

Gerbrands: 'Ik ben altijd voor kandidaat nummer 1 gegaan'

11 januari - 10:29 Laatste update: 13:36
Eredivisie 0 Reacties

PSV heeft bij monde van algemeen directeur Toon Gerbrands laten weten nog steeds in gesprek te zijn met Roger Schmidt. Het contract van de Duitse oefenmeester loopt na dit seizoen af: een verlenging van de verbintenis valt nog steeds onder de mogelijkheden.  

"We hebben alweer een gesprek gehad", vertelt Gerbrands aan Voetbal International. Veel haast lijkt de beleidsbepaler niet te hebben. "Er is voor beide partijen niet direct urgentie op dit thema en we zitten er allemaal comfortabel in." De naam van Schmidt zingt veelvuldig rond bij andere clubs. Bij vrijwel ieder ontslag dat in de Bundesliga valt, wordt direct zijn naam genoemd. Dat PSV de contractverlenging nog niet heeft afgerond, is geen reden tot zorgen volgens de bestuurder. 

"In de twintig jaar als directeur in het betaald voetbal ben ik altijd voor de nummer één-kandidaat gegaan. En ja, Schmidt is voor ons nog steeds de nummer één", vertelt de bestuurder het weekblad. "We spelen nog volop om de prijzen en er komt vanzelf een natuurlijk momentum dat het ja of nee wordt. We zijn volop bezig, maar er is geen enkele druk op de ketel."  

PSV hervat zondag de Eredivisie met een uitwedstrijd tegen FC Groningen. De Eindhovenaren koesteren een voorsprong van één punt op achtervolger Ajax na achttien speelronden. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie