Nieuws

Problemen voor Van Nistelrooij: wijzigingen in vermoedelijke opstelling PSV

Problemen voor Van Nistelrooij: wijzigingen in vermoedelijke opstelling PSV

16-04-2023 09:58

PSV speelt zondagmiddag naar alle waarschijnlijkheid zonder Olivier Boscagli. Op het middenveld verkiest trainer Ruud van Nistelrooij Érick Gutiérrez boven Ibrahim Sangaré, meldt het Eindhovens Dagblad

Van Nistelrooij kent in aanloop naar het duel met FC Volendam enkele problemen. Vooral achterin is de spoeling dun en door het spelen op kunstgras lijkt de aanwezigheid van Boscagli onwaarschijnlijk. De Fransman is net teruggekeerd van een knieblessure waardoor hij niet op kunstgras uit wil komen. Het meespelen van Jordan Teze is ook onzeker. De verdediger moest de afsluitende training met een blessure verlaten waardoor een debuut van Jong PSV-speler Livano Comenencia tot de mogelijkheden behoort. Volgens het ED is het zeer waarschijnlijk dat Van Nistelrooij op het middenveld de voorkeur geeft aan Gutiérrez boven Sangaré. De Mexicaan speelt al een aantal weken uitstekend waardoor de kans op een basisplaats groot is.

Voorin is het meespelen van Luuk de Jong onzeker. De aanvaller liep namelijk een lichte blessure op tegen Excelsior. Mocht de aanvoerder niet in staat zijn om mee te spelen lijkt Fábio Silva zijn plek in te gaan nemen. In dat geval verwacht de krant dat Xavi Simons een linie naar voren schuift en er een plek vrij komt voor Guus Til.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!