Nieuws

Van Hooijdonk niet onder de indruk van voormalig trainer: 'Nee, het boeit me niet'

Van Hooijdonk niet onder de indruk van voormalig trainer: 'Nee, het boeit me niet'

16-04-2023 07:43

Sydney van Hooijdonk houdt zich niet meer bezig met de woorden van Sparta Rotterdam-trainer Maurice Steijn. De twee werkten samen bij NAC Breda, maar dat ging niet van een leien dakje.

Enkele weken geleden liet Steijn zich negatief uit over Van Hooijdonk sr. en bevestigde hij dat hij de voormalig prof een 'lul' vond. Voor de camera van ESPN kreeg de aanvaller de vraag of de woorden van Steijn bij hem nog leefde. "Nee, het boeit me niet", begint de aanvaller stellig. "Ik ben er eerlijk gezegd al lang voorbij en ben nu bij Heerenveen en doe mijn ding, hij bij Sparta. Ik vind het wel raar dat hij uitspraken op televisie heeft gedaan bij, hoe heet dat programma? Veronica Offside. Ja, dat vind ik respectloos, maar dat moet Maurice zelf weten. Voor de rest boeit me al het andere niet meer. Ik doe het prima en hij ook. Ik heb niets meer met hem te maken. Dat is het."

Afgelopen week complimenteerde Steijn de aanvaller nog, maar de woorden van zijn voormalig trainer laten Van Hooijdonk koud. "Wat moet hij zeggen? Ik denk niet dat hij kan zeggen dat ik het heel slecht doe, maar het is prima om te horen. Het enige waar ik invloed heb is wat ik zelf doe. Dat Maurice het zegt, is prima."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!