'Chelsea komt in zoektocht naar linksback uit bij eigen verhuurde speler'

'Chelsea komt in zoektocht naar linksback uit bij eigen verhuurde speler'

11 januari - 09:47 Laatste update: 10:00
Premier League 0 Reacties

Chelsea is druk bezig om Emerson Palmieri terug naar Londen te halen. Momenteel is de Italiaanse linksback nog uitgeleend aan het Olympique Lyon van Peter Bosz. Voor de voortijdige terugkeer naar The Blues wil de club maar liefst vier miljoen euro aan OL betalen.  

Dat opmerkelijke nieuws meldt de doorgaans goed geïnformeerde Fabrizio Romano. Chelsea is op zoek naar een linksback, wegens de blessure van eerste keuze Ben Chillwel. De vleugelverdediger is naar verwachting de rest van het seizoen afwezig door een knieblessure, waardoor de club van Roman Abramovich op zoek moet naar een vervanger.  

In die zoektocht is Chelsea nu dus uitgekomen bij een speler die onder contract staat op Stamford Bridge: Palmieri. De Italiaan werd aan het begin van dit seizoen uitgeleend aan Lyon omdat hij bij de Londense grootmacht niet op veel speelminuten hoefde te rekenen, maar keert mogelijk dus voortijdig terug. Volgens de Italiaanse transferspecialist laat de huidige middenmoter in de Ligue 1 de wingback niet zonder slag of stoot gaan.  

Twee eerdere toenaderingen van Chelsea zouden al zijn afgewezen door Olympique Lyon. Een compensatie ter waarde van vier miljoen euro moeten de Fransen over de streep trekken om akkoord te gaan met het voortijdig afbreken van de huurperiode. Lucas Digne van Everton is hard op weg naar Aston Villa en is uit beeld verdwenen bij de huidige nummer twee van de Premier League

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie