'Slagvaardig FC Barcelona versterkt zich opnieuw: La Liga-keeper komt'

'Slagvaardig FC Barcelona versterkt zich opnieuw: La Liga-keeper komt'

FC Barcelona is bijzonder actief op de winterse transfermarkt. Doelman Stole Dimitrievski uit Noord-Macedonië staat op de nominatie binnenkort naar Catalonië te verkassen, schrijft het medium Ekipa.  

Eerder toonde Barça zich al bijzonder slagvaardig door meerdere talenten langer aan zich te binden en de winterse transfers van routinier Dani Alves en topaankoop van Ferran Torres af te ronden. Dimitrievski moet de volgende aanwinst worden. Momenteel speelt de doelman zijn wedstrijden voor Rayo Vallecano, dat een knappe zevende plaats bezet na twintig speelronden in La Liga.  

Het medium uit Noord-Macedonië voorziet een serieuze concurrentiestrijd met de huidige eerste doelman van Barcelona. 'Hij zal met Ter Stegen moeten strijden voor een plek onder de lat, ondanks dat de toekomst van de Duitser onzeker is en er wordt gespeculeerd dat hij binnenkort vertrekt.'

De doelman van de nationale ploeg speelde afgelopen EK nog namens Noord-Macedonïe tegen Nederland. Hij kon toen een 0-3 nederlaag niet voorkomen. Dit seizoen incasseerde Dimitrievski slechts achttien tegentreffers in evenzoveel wedstrijden namens Rayo Vallecano.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie