Reactie

Napoli-trainer woest na arbitrale beslissing: 'Welk signaal geef je aan kinderen?'

Napoli-trainer woest na arbitrale beslissing: 'Welk signaal geef je aan kinderen?'

13-04-2023 10:30

Luciano Spalletti is niet te spreken over de arbitrage van de Champions League-wedstrijd tegen AC Milan. De oefenmeester van Napoli verbaast zich over kaarten die werden gegeven aan André Anguissa en Min-Jae Kim

Na afloop van het duel verscheen Spalletti woedend op de persconferentie. De coach trok een vergelijking tussen Kim en Rafael Leão. De verdediger van Napoli kreeg geel wegens protesteren, maar de aanvaller van AC Milan deed iets wat in zijn ogen veel onverdraaglijker was. Leão schopte uit woede een cornervlag in duizend stukjes, omdat hij een kans miste.

"Wat betreft die gebaren van Kim: waarom kan je dan wel uit boosheid een hoekvlag doormidden schoppen? Welk signaal geef je dan aan kinderen", begint de woeste Spalletti na de wedstrijd, geciteerd door NU.nl. "Het is echt ongelofelijk. Ik heb dit nog nooit gezien. Ik hoef er verder ook geen woorden aan vuil te maken, want iedereen heeft deze beslissingen opgemerkt", besluit hij.

Het resultaat zal ongetwijfeld hebben bijgedragen aan de boosheid van de oefenmeester. Het werd 1-0 voor Milan. De return is op 18 april in Napels.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!