Nieuws

AZ-directeur sluit winterse versterkingen niet uit en noemt Velasco-bod onzin

AZ-directeur sluit winterse versterkingen niet uit en noemt Velasco-bod onzin

10 januari - 15:10 Laatste update: 17:01
0

Voetbaldirecteur Max Huiberts van AZ heeft aangegeven in januari op zoek te gaan naar een speler om de selectie van trainer Pascal Jansen te versterken. De beleidsbepaler ontkent een bod op de Argentijn Alan Velasco te hebben gedaan.  

In gesprek met Voetbal International bespreekt Huiberts de vermeende interesse van AZ in Velasco. "Het klopt dat we beelden van deze speler hebben bekeken en onze scouting heeft naar hem geïnformeerd", vertelt de directeur. "'Verder dan dat is het niet gegaan. Laat staan dat we een bod hebben uitgebracht." 

Dat het niet uitgesloten is dat de Alkmaarders deze winter de selectie nog zullen versterken, beaamt Huiberts. "We zoeken een speler die, per direct of in de toekomst, echt iets toevoegt aan onze huidige selectie. Want we willen niet dat de doorstroom van talenten uit onze eigen opleiding wordt geblokkeerd." 

De aanstormende talenten Yusuf Barasi (18), Ernest Poku (17) en Mohamed Taabouni (19) kloppen op de deur bij de hoofdmacht van AZ. "Dat zijn jongens die zich goed ontwikkelen en die inmiddels hun competitiedebuut hebben gemaakt. Ook tijdens ons recente trainingskamp in Spanje maakten ze een goede indruk", besluit Huiberts. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
Ten Hag op de voet volgen? Beluister The King of Manchester-podcast hierboven óf via Spotify!

Plaats een reactie