Breaking news

'Engelse belangstelling voor Slot: Feyenoord-trainer op lijstje bij drie clubs'

'Engelse belangstelling voor Slot: Feyenoord-trainer op lijstje bij drie clubs'

12-04-2023 14:23 Laatste update: 15:14
3

Arne Slot staat in de belangstelling van drie Premier League-clubs, meldt The Times. Naar verluidt zijn Tottenham Hotspur, West Ham United en Crystal Palace geïnteresseerd in de Feyenoord-trainer.

Volgens de kwaliteitskrant valt Slot op vanwege zijn 'progressive style of play'. Het feit dat de oefenmeester van de Rotterdammers Feyenoord voor het eerst sinds 2017 de landstitel kan bezorgen, maakt de Nederlandse trainer extra interessant. In Europa presteert hij ook nog steeds erg goed. Na de verloren Conference League-finale tegen AS Roma van vorig seizoen, staat Slot nu met Feyenoord in de kwartfinale van de Europa League. Hierin neemt de Stadionclub het wederom op tegen AS Roma.

Mede dankzij deze knappe prestaties hebben Tottenham, West Ham en Crystal Palace interesse in Slot. Eerder dit seizoen ontsloeg Spurs Antonio Conte, terwijl Palace niet verder ging met Patrick Vieira. David Moyes lijkt ook niet meer lang aan te blijven bij degradatiekandidaat West Ham. Eerder werd Slot ook al in verband gebracht met Brighton & Hove Albion en Leeds United.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!