Nieuws

Waar wordt de Europa League-kraker tussen Feyenoord-AS Roma uitgezonden?

Waar wordt de Europa League-kraker tussen Feyenoord-AS Roma uitgezonden?

13-04-2023 18:00 Laatste update: 18:04
1

Feyenoord neemt het donderdagavond op tegen AS Roma in de kwartfinale van de Europa League. Waar wordt het duel uitgezonden en hoe laat begint het? VoetbalNieuws brengt je op de hoogte. 

Hoe laat begint Feyenoord-AS Roma?

Het eerste duel van de Rotterdammers in de kwartfinale van de Europa League begint om 18.45 uur. De wedstrijd wordt afgewerkt in De Kuip en een week later moeten de mannen van trainer Arne Slot richting Rome om daar de return af te werken. De krakers zijn een herhaling van de Conference League-finale van vorig seizoen. Die ging met 1-0 verloren, waardoor Feyenoord gebrand zal zijn om revanche te nemen. 

Waar wordt Feyenoord-AS Roma uitgezonden? 

Het duel in De Kuip is live en gratis te volgen via Veronica. Vanaf 18.00 uur begint de voorbeschouwing met en zoals eerder vermeldt wordt er drie kwartier later afgetrapt. De wedstrijd is ook te bekijken op ESPN 2. Die zender is wél betaald, maar een persoonlijke voorkeur voor een andere commentator of analist kan ervoor zorgen dat je liever naar dat kanaal schakelt. 

Kortom: Feyenoord-AS Roma 18.45 uur in De Kuip, te volgen op Veronica of ESPN 2. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!