Politie en advocaat bevestigen: Vloet was bestuurder bij tragisch ongeval

Politie en advocaat bevestigen: Vloet was bestuurder bij tragisch ongeval

10 januari - 13:48
Eredivisie 0 Reacties

Rai Vloet was de bestuurder van de auto die het noodlottig ongeval veroorzaakte in de nacht van 13 op 14 november. Bij het fatale ongeluk overleed een vierjarig jongetje. Erik Thomas, advocaat van de Heracles Almelo-middenvelder, bevestigt dit bericht tegenover de NRC.  

Vloet reed tegen aan andere auto aan op de A4 en zorgde daarmee voor het tragische ongeval. Ten tijde van het ongeluk had hij alcohol in zijn bloed, bevestigt de politie desgevraagd aan de krant. Het onderzoek van de politie loopt nog, waardoor het Openbaar Ministerie voorlopig nog niet aan zet is.  

Thomas reageert bevestigend op het bericht dat Vloet de verantwoordelijkheid draagt voor het ongeluk, tegenover de krant. "Vloet heeft zijn medewerking gegeven en dat blijft hij doen." Een aantal dagen na de aanrijding meldde De Telegraaf te beschikken over WhatsApp-berichten waaruit bleek dat de bijrijder een 27-jarige speler van derdedivisionist UNA was, waardoor het erop leek dat de Heracles-speler de bestuurder was. 

Op maandag reageerde de 26-jarige Vloet op het ongeval via de officiële kanalen van zijn werkgever. "Wat het ook lastig maakt is het besef dat ik mijn leven weer langzaam kan oppakken terwijl de getroffen familie dat niet kan." 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie