Live

Man City-Bayern eindigt in 3-0, 0-2 voor Internazionale bij Benfica (gesloten)

Man City-Bayern eindigt in 3-0, 0-2 voor Internazionale bij Benfica (gesloten)

11-04-2023 22:49 Laatste update: 22:49

Nathan Aké en Manchester City nemen het dinsdagavond op tegen het Bayern München van Matthijs de Ligt, Ryan Gravenberch en Daley Blind in de kwartfinale van de Champions League. Ook het Internazionale van Denzel Dumfries en Stefan de Vrij komt in actie. De Italiaanse topploeg speelt in Portugal tegen Roger Schmidts Benfica. In dit liveblog van VoetbalNieuws blijf je op de hoogte van alles voor, tijdens en na de Champions League-wedstrijden.

De Champions League-kraker tussen Manchester City en Bayern München wordt afgewerkt in het Etihad Stadium van The Citizens. Het elftal van Pep Guardiola hoopt een stap te zetten richting de halve finale van het miljardenbal, maar de mannen van Thomas Tuchel zullen ongetwijfeld met hetzelfde doel naar Engeland zijn afgereisd. De return in Beieren staat op 19 april op de planning. 

Dumfries en co. nemen het in Portugal op tegen het Benfica van Roger Schmidt, David Neres en Fredrik Aursnes. De Portugezen presteren dit seizoen uitstekend in de Primeira Liga en de Champions League. Bij Internazionale is het zicht op de titel in de Serie A al een tijdje verdwenen. De Champions League geldt als prioriteit nummer één voor het elftal van Simone Inzaghi. 

In dit liveblog volg je alles van de Champions League-duels: 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!